Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>«Το όραμα για το ελληνικό σχολείο»

«Το όραμα για το ελληνικό σχολείο»

ekdilwsi sxoleio amarysiaΤην εκδήλωση με θέμα: «Το όραμα για το ελληνικό σχολείο: σχεδιάζοντας το αύριο της εκπαίδευσης» χαιρέτησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου ο Γιώργος Πατούλης την Τετάρτη 18 Ιουνίου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης (ΚΕΑΣΜ), υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, στο δημαρχείο της πόλης.

Στο χαιρετισμό του ο Γ. Πατούλης εξέφρασε τη ικανοποίηση του για την παρουσία τόσων νέων ανθρώπων στην εκδήλωση, συγχαίροντας τους διοργανωτές για το επίκαιρο θέμα της συζήτησης, σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη το ελληνικό σχολείο, την αριστεία, την αξιολόγηση και την κλασσική παιδεία.
Όπως υπογράμμισε, «η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά και ουσιαστικά στο διάλογο για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της εκπαίδευσης  στη χώρας μας. Το σχολείο του “αύριο” πρέπει να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και δυνατότητες, παρέχοντας στους νέους μας, σ’ ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον όλα τα εφόδια για την αναπτυξιακή τους πορεία. Από όλες στις θέσεις ευθύνης που υπηρετούμε είμαστε δίπλα στη νεολαία μας και θα αγωνισθούμε για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος»                   

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης:
Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β' Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης, ο αν. διευθυντής Γερμανικής Σχολής Αθηνών Βασίλειος Τόλιας, ο, καθηγητής Πρότυπου Λυκείου Αναβρύτων δρ. Κωνσταντίνος Γούλας, ο, πρόεδρος Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης φιλόλογος Ιωάννης Χουντής και ηεπίτροπος Παιδείας και Κοινωνικών Δικτύων ΚΕΑΣΜ Αθηνών Φαίη Νικητοπούλου.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Γιώργος Μιχαηλίδης, διευθυντής του EleftherosTypos.gr

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης