Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>«Παρών» στον αγιασμό των σχολείων ο δήμαρχος

«Παρών» στον αγιασμό των σχολείων ο δήμαρχος

Symvouloi Agiasmoi 1 MESA amarysiaΣτους αγιασμούς σχολείων σε διάφορες γειτονιές του Αμαρουσίου βρέθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ευχόμενος «καλή και δημιουργική σχολική χρονιά» στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Ο δήμαρχος μετέφερε τη σταθερή υποστήριξη της δημοτικής αρχής προς τους διδάσκοντες, τους μαθητές και τους γονείς τους, για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των σχολικών μονάδων της πόλης και την απρόσκοπτη εκτέλεση του εκπαιδευτικού έργου προς όφελος των μαθητών.
Συγκεκριμένα, ο Γ. Πατούλης, μαζί με δημοτικούς συμβούλους, παραβρέθηκε στις τελετές αγιασμών του 9ου Νηπιαγωγείου, του 16ου Νηπιαγωγείου, του 18ου Δημοτικού Σχολείου, του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου, του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου Αναβρύτων, του Δημοτικού, του Γυμνασίου και Λυκείου των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Δούκα.
Στον χαιρετισμό του ευχήθηκε προς το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές να είναι μία γόνιμη και δημιουργική χρονιά, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων: «Από την πλευρά μας ως Δήμος και φέτος έχουμε φροντίσει να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα ασφαλές και περιποιημένο σχολικό περιβάλλον και σταθερά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα βρισκόμαστε στο πλευρό των μαθητών και των εκπαιδευτικών για να διασφαλίζουμε τις καλύτερες συνθήκες μάθησης και εκτέλεσης των καθηκόντων τους. Και με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω το εκπαιδευτικό προσωπικό για την ευσυνειδησία και την αξιοπρέπεια με την οποία συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του, σε μια εποχή δύσκολη. Είμαι βέβαιος ότι η καλή μας συνεργασία και τη νέα χρονιά θα συνεχιστεί για την επίτευξη του κοινού μας στόχου: την πρόοδο της νεολαίας μας. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά και καλή δύναμη και στους γονείς των παιδιών που θα κληθούν κι αυτοί να μοιραστούν την προσπάθεια, τις χαρές και τις αγωνίες των παιδιών τους».
Ειδικά στον χαιρετισμό του προς τους μαθητές, γονείς και καθηγητές του Πειραματικού Σχολείου Αναβρύτων, ο δήμαρχος κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στην ιστορικότητα του σχολείου και στην απρόσκοπτη συνέχιση της κτιριακής φιλοξενίας του στο συγκεκριμένο χώρο, «κόντρα στα εμπόδια που προβάλλουν επιτήδειοι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ενώ δήλωσε κατηγορηματικά αντίθετος σε κάθε ενδεχόμενο απώλειας του χαρακτήρα του δάσους Συγγρού/
Τις ευχές του δημάρχου για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά μετέφεραν οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοικούσας παράταξης σε όλους τους μαθητές της πόλης μέσα από την παρουσία και εκπροσώπησή τους στους αγιασμούς που τελέστηκαν στα σχολεία όλων των βαθμίδων του Αμαρουσίου.
Συγκεκριμένα, κοντά στους μαθητές βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Κώστας Ρώτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη, Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Λέκκα, Αθανάσιος Βελής, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Νίκος Πέππας, Στέφανος Τσιπουράκης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Βαγγέλης Κάββαλος, Δημήτρης Σμυρνής, Κατερίνα Φραγκάκη, Πέτρος Κόνιαρης, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Θανάσης Βλαχοπιώτης, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης