Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>Οδοντιατρικός έλεγχος στους Παιδικούς Σταθμούς

Οδοντιατρικός έλεγχος στους Παιδικούς Σταθμούς

1Προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά των δημοτικών Παιδικών Σταθμών πραγματοποίησε το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 28 Νοεμβρίου.

Συνολικά 436 παιδιά εξετάστηκαν από εθελοντές οδοντιάτρους του Πολυϊατρείου με τη συγκατάθεση των γονέων τους στο χώρο των Παιδικών Σταθμών, τηρουμένων όλων των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας και κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης των γονέων.

Ο οδοντιατρικός έλεγχος διενεργείται κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενημέρωσης και πρόληψης που έχουν καθιερωθεί στο Δήμο Αμαρουσίου για την διατήρηση και την προαγωγή της υγείας των πολιτών.

Ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένης Λέκκα – Καλαντζάκη, με την εθελοντική συμμετοχή των οδοντιάτρων και ορθοδοντικών Δούμα Κατερίνας, Βλάχου Μαρίας, Θεοχαροπούλου Κατερίνας, Διακουμοπούλου Δήμητρας, Κωστοπούλου Δάφνης, Αδάμ Κατερίνας και Παλιμετάκη Χριστίνας, Μιχελάκη Ίριδας, Τζίφα Βάσιας.

Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί για την πολύτιμη εθελοντική συμμετοχή τους στο πρόγραμμα πρόληψης του Δημοτικού Πολυϊατρείου, όλους τους γιατρούς που συνέβαλλαν στην επιτυχή υλοποίησή του, υπογραμμίζοντας: «Επενδύουμε στην εθελοντική συμμετοχή όλων των πολιτών σε δράσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν την κοινωνική συνοχή, αλλά και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των παιδιών της πόλης μας, μέσα και από τη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας»

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης