Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>«Ecomobility» και φέτος για τα εκπαιδευτήρια Δούκα

«Ecomobility» και φέτος για τα εκπαιδευτήρια Δούκα

doukas ecomobility 1Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου συμμετέχουν ενεργά και εφέτος στην εκστρατεία οικολογικής μετακίνησης Ecomobility, καταγράφοντας τα προβλήματα στην μετακίνηση και προτείνοντας λύσεις για την οικολογική και ανεμπόδιστη μετακίνηση στην πόλη μας.

Στο πλαίσιο αυτό, μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Τάξης του σχολείου, με τη συνοδεία της υπεύθυνης καθηγήτριας του προγράμματος κας Σοφίας Σερδάρη επισκέφθηκαν το δήμαρχο Αμαρουσίου  Γιώργο Πατούλη για να συνομιλήσουν μαζί του και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την οικολογική μετακίνηση.

Ο Γ. Πατούλης αφού άκουσε με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις των μαθητών και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους, εκφράζοντας την αμέριστη υποστήριξή του, επιβράβευσε τα παιδιά για τη συμμετοχή τους σε δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, που προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη.
«Είμαστε δίπλα σας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ενεργά τις πρωτοβουλίες και τη συμμετοχή  σας σε τέτοιες δράσεις. Με συνεργασία, εποικοδομητικό διάλογο και σύνθεση απόψεων και προτάσεων αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής στην πόλη μας. 

Η συμβολή σας για το μέλλον της πατρίδας μας είναι καθοριστική και οφείλουμε όλοι να ακούσουμε τη φωνή σας», επεσήμανε ο δήμαρχος. 

Η εκδήλωση παρουσίασης της εργασίας των μαθητών για την οικολογική και ανεμπόδιστη μετακίνηση στην πόλη πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ (Μεσογείων 151), την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου.                                        

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης