Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>Άλλοι 48 «οκταμηνίτες» στον Δήμο Αμαρουσίου

Άλλοι 48 «οκταμηνίτες» στον Δήμο Αμαρουσίου

koinwfeleis proslipsi ergazomenwn amarysiaΤους πρώτους 48 εργαζόμενους που θα απασχοληθούν στις Καθαριότητα του Δήμου Αμαρουσίου μέσω προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για τους επόμενους 8 μήνες υποδέχθηκε, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Αφού τους καλωσόρισε στο δημαρχείο της πόλης, τόνισε ότι «η προσφορά τους είναι ιδιαίτερη σημαντική καθώς όλοι μαζί έχουμε τον ίδιο στόχο, να υπηρετούμε με όσο το δυνατόν αναβαθμισμένες υπηρεσίες τους συνανθρώπους μας κάνοντας την καθημερινότητα τους ακόμα καλύτερη». Και πρόσθεσε: «Σε αυτή την κοινή μας προσπάθεια η δημοτική αρχή θα βρίσκεται δίπλα σας ενώνοντας τις δυνάμεις μας για το καλό της πόλης μας και των συμπολιτών μας».

Παράλληλα, ο δήμαρχος σημείωσε ότι η ενίσχυση του Δήμου με νέο προσωπικό – τα  36 άτομα θα προωθηθούν στην Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και τα υπόλοιπα 12 στο Τμήμα Αστικού Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος – σε συνεργασία με το μόνιμο προσωπικό αυτών των διευθύνσεων, αλλά και με την πρόσφατη ανανέωση του στόλου οχημάτων του Δήμου «θα συμβάλλει καθοριστικά στην πλήρη αναβάθμιση της καθαριότητας έτσι ακριβώς όπως την έχουμε οραματιστεί, ως μια πόλη πρότυπο».

Τις επόμενες ημέρες ο Δήμος θα υποδεχθεί και τους υπόλοιπους συμβασιούχους από το σύνολο των 176, που έχει κατατάξει το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στις υπηρεσίες του.

 

 

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης