Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>«Παλαιοκομματικοί είστε εσείς κ. Κόκκαλη»

«Παλαιοκομματικοί είστε εσείς κ. Κόκκαλη»

marousi poli mas amarysiaΔριμεία ανταπάντηση στον αντιδήμαρχο Βασίλη Κόκκαλη και την δημοτική αρχή εξέδωσε ο συνδυασμός ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, μετά την αντιπαράθεση των δύο πλευρών για τον ποδηλατόδρομο.

Στις αιτιάσεις του αντιδημάρχου για «παλαιοκομματική νοοτροπία», ο συνδυασμός του Κώστα Βλάχου τόνισε τα εξής:

«Κύριε Κόκκαλη, εάν δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε, αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Εμείς ζητήσαμε «έκτακτη συνεδρίαση με αποκλειστικό θέμα τη συζήτηση επί του μη ολοκληρωμένου ποδηλατοδρόμου, αλλά και του έργου βιοκλιματικής ανάπλασης γενικότερα, που αφορά τις οικοδομικές ενότητες Αγ.Θωμά – Παραδείσου – Πολυδρόσου» για το λόγο ότι «το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού υπάρχουν ατέλειες που το καθιστούν ανασφαλές» και εσείς μας κατηγορείτε για παλαιοκομματισμό, παραδεχόμενος στην πρώτη κιόλας παράγραφο ότι δεν έχει ολοκληρωθεί και ότι προχωράτε στα εγκαίνια «ενήμεροι για τις μικρές ατέλειες -σε σχέση με το μεγάλο έργο- και οι οποίες θα διευθετηθούν στις αμέσως επόμενες ημέρες».

Ποιοι είναι οι παλαιοκομματικοί; Εμείς, που για το συγκεκριμένο έργο που καθ’ όλη τη διάρκεια της εκτέλεσής του δείξαμε ευρεία συναίνεση με στόχο την καλύτερη δυνατή ολοκλήρωσή του; Ή εσείς που (άγνωστο γιατί) βιάζεστε να το εγκαινιάσετε με ατέλειες ή «διευθετήσεις των επόμενων ημερών», της τελευταίας στιγμής δηλαδή, όπως πάλι εσείς παραδέχεστε;

Μάλλον εσείς είστε παλαιοκομματικοί! Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από τη φωτογραφική συμμετοχή του δημάρχου στους πανηγυρισμούς για την άνοδο του Γ.Σ. Αμαρουσίου στην Α2 Κατηγορία.

Εμείς θα επιμείνουμε στο αίτημά μας και θα περιμένουμε με αγωνία να μας εξηγήσετε πως εννοείται την ένταξη του συγκεκριμένου έργου σε ένα πλαίσιο βιώσιμης ανάπτυξης, καθώς και ποιο ποσοστό του έργου χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και ποιο τελικά από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Τέλος, να σας ευχαριστήσουμε για την πρόσκληση προς τον επικεφαλής μας κ. Βλάχο για τη συμμετοχή στην ποδηλατάδα της Κυριακής. Εμείς απλά εφιστούμε την προσοχή σε όσους συμμετάσχουν, καθώς σε αρκετά σημεία της διαδρομής υπάρχουν προβλήματα στο οδόστρωμα, ελλιπής σήμανση και “που και που” θα πρέπει να παρακάμπτουν λόγω παρκαρισμένων αυτοκινήτων και κάδων απορριμμάτων, για τους οποίους δεν υπήρξε πρόβλεψη χωροθέτησης κατά τον σχεδιασμό του έργου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης