Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>«Ψέματα Καραμέρου για τα αντιπλημμυρικά»

«Ψέματα Καραμέρου για τα αντιπλημμυρικά»

dimarxeio amarousiou MESA amarysia copy copy copyΩς «ψευδή» χαρακτηρίζει ο Δήμος Αμαρουσίου όσα αναφέρει στην ενημερωτική του επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τα αντιπλημμυρικά ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος.

Η απάντηση της διοίκησης του Γιώργου Πατούλη έχει ως εξής:

«Αφού η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των κατοίκων του Λεκανοπεδίου, προωθώντας τα αναγκαία για την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής έργα, επιχειρεί τώρα να αντιστρέψει την αρνητική της εικόνα, καταφεύγοντας σε ψέματα.

Επιχειρεί ανεπιτυχώς και κάτω από το βάρος της κατακραυγής της κοινής γνώμης, να μεταφέρει τις δικές της ελλείψεις κι ευθύνες στους Δήμους.

Αυτό επιχειρεί και ο αντι-περιφερειάρχης Αττικής Γ. Καραμέρος, ο οποίος με επιστολή που απέστειλε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, προσπαθεί να παρουσιάσει το «άσπρο – μαύρο», λέγοντας ψέματα και ανακρίβειες.

Στην επιστολή που έστειλε λέει πολλά ψέματα.

- Είναι ψέμα ότι ο Δήμος έχει ζητήσει χρηματοδότηση από την Περιφέρεια για 10 έργα χωρίς να έχει καταθέσει μελέτες. Η αλήθεια είναι ότι για όλα τα έργα που ζητούμε χρηματοδότηση, έχουμε καταθέσει ώριμες και ολοκληρωμένες μελέτες. Κι αυτό αποδεικνύεται από τα έγγραφα που επισυνάπτει με την επιστολή του ο γκαφατζής αντι-περιφερειάρχης ( είναι τα διαβιβαστικά εγγράφων των φακέλων π.χ.  3 – 4 – 5 του Δήμου Αμαρουσίου για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής).

- Είναι ψέματα όλα όσα αναφέρει κατά καιρούς για το ρέμα Σαπφούς και την οριοθέτησή του.

- Ενώ όσον αφορά το γκρέμισμα του αυθαιρέτου στο ρέμα, ας μας πει πόσες κατεδαφίσεις αυθαιρέτων έχει κάνει η Περιφέρεια στον τομέα ευθύνης του.

Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία του κ. Καραμέρου να στηρίξει την προϊστάμενη του Περιφερειάρχη σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Όμως ας καταλάβει ότι τα ψέματα έχουν κοντά πόδια και στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει από τη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου την απάντηση που του χρειάζεται».

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης