Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>«Το Σικιαρίδειο βουλιάζει στις “λάσπες υποκρισίας” σας»

«Το Σικιαρίδειο βουλιάζει στις “λάσπες υποκρισίας” σας»

dimarxeio amarousiou MESA amarysia copy copy copy copy copyΔριμεία επίθεση και για τα προβλήματα του Σικιαρίδειου εξαπολύει στον αντιπεριφερειάρχη Γ. Καραμέρο ο Δήμος Αμαρουσίου, δια του αντιδημάρχου Σπύρου Σταθούλη.

Η αγωνιώδης ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Ιδρύματος για τα προβλήματα στην μισθοδοσία τους, στην επάρκεια του προσωπικού και στις υποδομές, προκάλεσε την έντονη απάντηση του αντιδημάρχου, ο οποίος τονίζει τα εξής:

«Με αφορμή τα δημοσιεύματα για την κατάσταση που επικρατεί στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα μετά τις καταγγελίες των εργαζομένων ότι παραμένουν απλήρωτοι και η κρατική επιχορήγηση δεν έχει ακόμα καταβληθεί, ο αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Σπύρος Σταθούλης, υπενθυμίζει στον αντιπεριφερειάρχη Αττικής κύριο Καραμέρο ότι

έχουν περάσει επτά μήνες από τους πανηγυρισμούς και τις βαρύγδουπες υποσχέσεις του ότι η Περιφέρεια Αττικής εξασφάλισε άμεση χρηματοδότηση ύψους 633.600,00 ευρώ για βιώσιμη λύση για την απρόσκοπτη λειτουργία του Σικιαριδείου Ιδρύματος τα επόμενα τρία χρόνια.

Επτά μήνες μετά οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι, η τακτική επιχορήγηση από την Περιφέρεια «βάλτωσε» στα συρτάρια της Περιφέρειας  και η ιστορική δομή καταρρέει αφήνοντας μετέωρα τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτήν.

Που είναι η άμεση εκταμίευση ποσού, πλέον των 190.000 ευρώ, που υπόσχονταν για την άμεση αποπληρωμή των εργαζομένων;

Βούλιαξε και αυτή στις «λάσπες υποκρισίας» της Περιφέρειας, μαζί με τις ελπίδες των εργαζομένων, κατά την πάγια τακτική της κυρίας Δούρου;

Ζητούμε εδώ και τώρα η Περιφέρεια να διαθέσει τα λεφτά της αυτοδιοίκησης για τα παιδιά μας με νοητική υστέρηση, και να διασφαλίσει ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί το Σικιαρίδειο Ίδρυμα».

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης