Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Πολιτική>Oμάδα ποιότητας με… πιστοποίηση στον Δήμο Αμαρουσίου

Oμάδα ποιότητας με… πιστοποίηση στον Δήμο Αμαρουσίου

ethelontesΤα πιστοποιητικά εσωτερικών επιθεωρητών ποιότητας ISO 9001: 2015 και ΕΛΟΤ 1429: 2008 παρέδωσε στην ομάδα ποιότητας του Δήμου Αμαρουσίου ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, σε συνέχεια της θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης εσωτερικών επιθεωρήσεων που διεξήχθησαν στο σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου για το έτος 2018.
Στον χαιρετισμό του προς τους εργαζομένους στην τελετή παράδοσης των 13 πιστοποιητικών εσωτερικών επιθεωρητών ποιότητας ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, ανέφερε: «Ξεκινάμε στο Μαρούσι μία διαδικασία πιστοποίησης ποιότητας όλων των παρεχόμενων προς τον πολίτη υπηρεσιών ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας. Ο εσωτερικός έλεγχος είναι ιδιαίτερα κρίσιμος σε επίπεδο λειτουργίας του Δήμου αλλά και εποικοδομητικός. Πρόθεσή μας είναι η καλή αυτή πρακτική να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια και να επεκταθεί περαιτέρω αξιοποιώντας και το παράδειγμα άλλων ευρωπαϊκών κρατών».
Στην τελετή απονομής των πιστοποιητικών παρόντων στελεχών της διοίκησης του Δήμου, ο Γ. Πατούλης, αρχής γενομένης από την επικεφαλής της ομάδας ποιότητας εσωτερικών επιθεωρητών και εκπαιδεύτρια Μαίρη Χάντζου, υπάλληλο του Γραφείου Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας του Δήμου Αμαρουσίου, συνεχάρη όλους για τη συμμετοχή τους στην αναβάθμιση της εσωτερικής λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου.

  

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης