Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Life Style>Color Day: Μουσική και χορός μέσα σε έκρηξη χρωμάτων

Color Day: Μουσική και χορός μέσα σε έκρηξη χρωμάτων

colour day amarysiaΣημείο συνάντησης και ξεφαντώματος έγινε για χιλιάδες νέους το Μαρούσι, στο Colour Day Festival που πραγματοποιήθηκε στη Στοά Καλατράβα του ΟΑΚΑ το Σάββατο 17 Ιουνίου.

Με σύνθημα «να δώσουμε περισσότερο χρώμα στη ζωή και στα όνειρά μας» χιλιάδες νέοι έδωσαν δυναμικό «παρών», στο πιο πολύχρωμο Φεστιβάλ της Ελλάδας.

Με το stage του Colour Day Festival να είναι ότι πιο εντυπωσιακό και διαδραστικό έχει συμβεί έως σήμερα στη χώρα μας, μικροί και μεγάλοι έζησαν μία μοναδική εμπειρία, παίζοντας με ατελείωτη χρωματιστή σκόνη, χορεύοντας και τραγουδώντας παρέα με πλήθος καλλιτεχνών και DJs.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης από το stage του Colour Day Festival ξεσήκωσε τους νέους σε μία ζωντανή και αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

«Όλη η Ελλάδα είναι σήμερα εδώ στο Μαρούσι με χρώμα, μουσική για τη νεολαία. Κάθε χρόνο θα συναντιόμαστε όλοι εδώ σ’ ένα ατελείωτο γλέντι. Είναι σίγουρο ότι αυτή η ημέρα θα πάει μακριά. Προχωράμε δυνατά με το Μαρούσι μπροστά», είπε ο από μικροφώνου με τη νεολαία να επιδοκιμάζει υψώνοντας τα χέρια και επαναλαμβάνοντας «Μαρούσι-Μαρούσι».

Οικοδεσπότης της ημέρας ήταν ο Πάνος Μουζουράκης. Μεγάλες επιτυχίες τους ερμήνευσαν  επίσης η Έλενα Παππαρίζου, το συγκρότημα «Μέλισσα», ενώ το έναυσμα για το μεγάλο πάρτι έδωσε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Στην νεανική εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Ευθύμιος Τσίγκας.                                   

     

Περισσότερα στην κατηγορία Life Style >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης