Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Τοπικές Δράσεις>Μνημόσυνο για τους απόντες Μαρουσιώτες Προσκόπους

Μνημόσυνο για τους απόντες Μαρουσιώτες Προσκόπους

mnimosyno proskopoi amarysiaΓ. Πατούλης: «Στηρίζουμε αυτές τις δράσεις που αναδεικνύουν τον εθελοντισμό και την προσφορά για το κοινωνικό σύνολο»

Στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας Σκέψεως», η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Αμαρουσίου τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου για τους Μαρουσιώτες Προσκόπους που δεν βρίσκονται πια μαζί μας, παρουσία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Στη συνέχεια στην κατάμεστη αίθουσα Εκθέσεων του Δήμου πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση με προβολή ταινίας με αποσπάσματα προσκοπικών αναμνήσεων του 1969 – 1970 από το προσωπικό αρχείο του Κωνσταντίνου Παπαναστασάτου.

Ο Γιώργος Πατούλης, στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο Προσκοπισμός στο γενικότερο σύνολο, αλλά και ειδικότερα στην νεολαία μας, «στον πυλώνα που στηρίζεται το μέλλον της πατρίδας μας», όπως χαρακτηριστικά είπε, τονίζοντας ότι «ο Δήμος, όπως εμπράκτως έχει αποδείξει, θα συνεχίζει να στηρίζει τέτοιες δραστηριότητες που σκοπό έχουν την ανάδειξη του εθελοντισμού και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο γ.γ. του Δήμου Γ. Διδασκάλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ε. Τσίγκας, Γ. Ιατρίδης, Ν. Πέππας, Σ. Τσιπουράκης, Ε. Μαγιάκη και Α. Ψάλτη.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης