Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Τοπικές Δράσεις>Η ετήσια γιορτή του συλλόγου «Άγιος Ελευθέριος»

Η ετήσια γιορτή του συλλόγου «Άγιος Ελευθέριος»

giorti agios eleutherios amarysiaΜε συμμετοχή πλήθους φίλων και μελών του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού & Λάκκας Κόττου «Άγιος Ελευθέριος» πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο παραδοσιακό ετήσιο γλέντι στην πλατεία Ζεκάκου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου. 

Την εορταστική εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγο του Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, προσκεκλημένοι από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Θανάση Νησιώτη.                   

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης εξήρε το σημαντικό έργο του συλλόγου, καθώς και την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτύξει  με το Δήμο Αμαρουσίου, υπογραμμίζοντας ότι «οι σύλλογοι της πόλης αποτελούν συμβουλευτικά όργανα της διοίκησης».

Αναφερόμενος στα έργα που έχει ανάγκη η γειτονιά του Σωρού, υπογράμμισε ότι «θα προχωρήσει η ασφαλτόστρωση στην οδό Σωρού, ενώ η ολοκλήρωση των έργων υποδομής βρίσκεται στις προτεραιότητες του Δήμου».  «Παράλληλα», πρόσθεσε, «πρόθεσή μας είναι η διάθεση χώρου για τη στέγαση των γραφείων του συλλόγου, στο χώρο των πρώην Εξωτερικών Συνεργείων».

Εκ μέρους του συλλόγου, ο δήμαρχος απένειμε για τη γιορτή της μητέρας τιμητική πλακέτα στη πρεσβυτέρα Ευανθία Κατσίπη – Κατσούλη, σύζυγο του π. Χρήστου του Ι.Ν. της Παναγίας των Βλαχερνών.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Νησιώτης ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς και για την στήριξή του στον σύλλογο. Επίσης, εξέφρασε ευχαριστίες προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νίκο Πέππα και την πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα, για τη στήριξη της διοργάνωσης και τη συμβολή τους στην επιτυχία της.

Στο παραδοσιακό γλέντι παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, Κωνσταντίνος Ρώτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής (επίσης γ.γ. του συλλόγου), Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Γεώργιος Ζήκος και Πέτρος Κόνιαρης.            

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης