Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Τοπικές Δράσεις>Βράβευσης Κρεμαστινού από το Σύλλογο των εν Ελλάδι Κασίων

Βράβευσης Κρεμαστινού από το Σύλλογο των εν Ελλάδι Κασίων

vraveusi kremastinou amarysiaΣτην τιμητική εκδήλωση βράβευσης του Καθηγητή Καρδιολογίας Δημήτρη Κρεμαστινού για την πολυετή επιστημονική προσφορά του στον τομέα της καρδιολογίας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος των εν Ελλάδι Κασίων, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους στο φιλόξενο Μαρούσι, εξήρε τη σημαντική προσφορά του Δ. Κρεμαστινού ως επιστήμονας και ως άνθρωπος στο  κοινωνικό σύνολο. «Σήμερα βραβεύουμε τον επιστήμονα, αλλά και τον άνθρωπο κ. Κρεμαστινό για την αξιόλογη προσφορά του στην επιστήμη και στην κοινωνία, που βρίσκεται πάντα δίπλα στους συμπατριώτες του, τους κατοίκους της Κάσου, αλλά και όλων των Δωδεκανήσων.

Ο αξιότιμος συνάδελφος μου έχει κερδίσει με την πορεία του ως γιατρός και ως άνθρωπος την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των ασθενών του και της ιατρικής κοινότητας» σημείωσε ο κ. Πατούλης.     

Ο πρόεδρος του Συλλόγου των εν Ελλάδι Κασίων, ιατρός Παθολόγος Γιάννης Ζαχαριάδης υπογράμμισε ότι στη διαδρομή του ως γιατρός και καθηγητής από όλες τις θέσεις που υπηρέτησε  βοήθησε όσους είχαν ανάγκη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην πρότυπη καρδιολογική μονάδα που ο ίδιος ο κ. Κρεμαστινός δημιούργησε στο ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο.

Στο έργο και την προσφορά του Καθηγητή κ. Κρεμαστινού αναφέρθηκαν επίσης οι Καθηγητές Καρδιολογίας Ιωάννης Λεκάκης και Ευστάθιος Ηλιοδρομίτης, καθώς επίσης και ο Καθηγητής Ογκολογίας Ιωάννης Καραϊτιανός και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Ιωάννης Φραγκούλης.          

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Χαλιώτη, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Χρήστος Χριστοφίδης, από την  Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων η επίτιμος πρόεδρος Θεμελίνα Χαραλαμποπούλου, η αντιπρόεδρος Κατερίνα Βουρεξάκη, η γραμματέας Ηρακλείδου Σοφία,  η αντιπρόεδρος της Δωδεκανησιακής Μέλισσας Μαρία Νομικαρίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ισμαηλίας Γιώργος Μαρκουλής  και μέλη παροικιακών Δωδεκανησιακών Σωματείων της Αττικής.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης