Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Τοπικές Δράσεις>Η καλοκαιρινή γιορτή στο «Νέο Μαρούσι»

Η καλοκαιρινή γιορτή στο «Νέο Μαρούσι»

syllogos neo marousi ekdilwsi amarysiaΠραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καλοκαιρινή μουσικοχορευτική εκδήλωση του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Το Νέο Μαρούσι», στον προαύλιο χώρο του 15ου Δημοτικού Σχολείου, επί της Κυπρίων Αγωνιστών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και οι ουκ ολίγοι παριστάμενοι γεύτηκαν πλούσια εδέσματα, διασκεδάζοντας μέχρι αργά το βράδυ.             

Μεταφέροντας το θερμό χαιρετισμό του δημάρχου Γιώργου Πατούλη προς το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, η πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένη Βλάχου-Σταματάκη συνεχάρη τον πρόεδρο Ζάκο Χατζηγιαννάκη για τη διοργάνωση της όμορφης εκδήλωσης και ευχήθηκε σε όλους «καλό καλοκαίρι».
Εκφράζοντας, παράλληλα, τη βούληση της διοίκησης να βρίσκεται στο πλευρό των συλλόγων και να υποστηρίζει το έργο τους, σημείωσε ότι «ο σύλλογος του Νέου Αμαρουσίου, όπως και όλοι οι σύλλογοι της πόλης, αποτελεί συμβουλευτικό όργανο της Διοίκησης του Δήμου, ώστε μέσα  από την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία να προωθούνται πρωτοβουλίες που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλης Κόκκαλης, Κώστας Ρώτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης και οι Θανάσης Φωτόπουλος και Μαρία Καρλατήρα (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ).        

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης