Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Τοπικές Δράσεις>H κοπή πίτας του συλλόγου Αθμονέων

H κοπή πίτας του συλλόγου Αθμονέων

opi pitas AthmoneisΑνήμερα των Θεοφανείων πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρόντος του δημάρχου Γιώργου Πατούλη.
Στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του συλλόγου αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πατέρας Χρήστος της Ιεράς Μητρόπολης Κοιμήσεως της Θεοτόκου ευλόγησε την πίτα και απηύθυνε θερμές ευχές στους παριστάμενους για τη νέα χρονιά.

Ο δήμαρχος έκοψε το πρώτο κομμάτι, ευχόμενος σε όλους «χρόνια πολλά, με υγεία, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη». Παράλληλα, μετέφερε στους παρισταμένους μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για το 2018: «Με πίστη, ελπίδα και ομοψυχία θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο «αύριο» για την πατρίδα μας και το μέλλον της νέας γενιάς».

Αναφερόμενος στην ιστορική διαδρομή του Συλλόγου Αθμονέων, μίλησε για τη σημαντική παρακαταθήκη που φέρει, δηλώνοντας, παράλληλα, τη σταθερή στήριξη του έργου του από τον Δήμο.
Από την πλευρά της, η πρόεδρος του συλλόγου Ρούλα Μπογδάνου – Καλύβα ευχήθηκε «καλή χρονιά», ευχαριστώντας τον δήμαρχο για την παρουσία και τη φιλοξενία της εκδήλωσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, αλλά και για την αμέριστη συμπαράστασή του σε κάθε περίπτωση που του ζητηθεί.

Στην εκδήλωση που διάνθισε μελωδικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, παραβρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Κώστας Ρώτας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Στέφανος Τσιπουράκης, Κατερίνα Ιωάννου, Πέτρος Κόνιαρης, Θανάσης Βλαχοπιώτης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Βλάχος, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης