Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Τοπικές Δράσεις>O σύλλογος Ψαλιδίου έκοψε την πίτα του

O σύλλογος Ψαλιδίου έκοψε την πίτα του

Kopi pitas Psalidi amarysiaΣε ατμόσφαιρα γιορτής και με τις ευχές του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, έκοψαν τα μέλη και οι φίλοι του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου.
Σε εγκάρδιο κλίμα, ο δήμαρχος μετέφερε στους παρισταμένους τις ευχές του για το νέο έτος μαζί με τη βεβαιότητα ότι το 2018 θα είναι μία πολύ καλύτερη χρονιά για το Μαρούσι, λέγοντας: «Ανεξάρτητα από το γενικότερο κλίμα, είμαι βέβαιος ότι για το Μαρούσι θα είναι μία καλή χρονιά. Έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης και πατά σε γερές βάσεις που του επιτρέπουν να αισιοδοξεί για το μέλλον του».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Θεοχάρης, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά».      

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Δημήτρης Καρλαύτης, Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Σμυρνής.

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης