Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Τοπικές Δράσεις>Η πίτα του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου

Η πίτα του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου

pita periigitikos omilos 1Παρουσία των μελών και φίλων του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ομίλου, ανταλλάσσοντας ευχές με τους εκατοντάδες φίλους του συλλόγου.

Στον χαιρετισμό του ο Γ. Πατούλης συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο του Ομίλου Ιωακείμ Ουΐλς, για το σημαντικό έργο που επιτελούν καθώς όπως είπε, η αναγέννηση του ομίλου, με την έντονη δράση που παρουσιάζει, οι πολίτες του Αμαρουσίου τον έχουν αγκαλιάσει καθώς μέσα από τις κοινωνικές δράσεις ανακαλύπτουν τις ομορφιές της πατρίδας μας και του πολιτισμού μας, ενώ η επαφή με τη φύση που προσφέρει σε αρκετούς ανθρώπους καθιστούν το ρόλο του ιδιαίτερα σημαντικό  και μάλιστα σε μια εποχή που οι πολίτες το έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Ο δήμαρχος ευχήθηκε υγεία σε όλους και να ευοδωθούν οι σκοποί και τα οράματα του Ομίλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Βλάχου – Σταματάκη, Κατερίνα Ιωάννου, Στέφανος Τσιπουράκης, Μιχάλης Παπαδόπουλος.

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης