Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Τοπικές Δράσεις>Σε αποκριάτικο κλίμα εργαζόμενοι και δήμαρχος

Σε αποκριάτικο κλίμα εργαζόμενοι και δήμαρχος

katagarfhΣτην αποκριάτικη εορταστική εκδήλωση και την κοπή της πίτας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου σε ταβέρνα της περιοχής, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.
«Είμαστε εδώ, διοίκηση και εργαζόμενοι, για να ανταλλάξουμε ευχές και να γιορτάσουμε όλο μαζί. Είμαστε κοντά σας και σας στηρίζουμε και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε οικοδομήσει σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης.   

Με έργα και όχι μόνο με λόγια βρισκόμαστε κοντά στα προβλήματα, είτε αυτά αφορούν τον καθένα χωριστά, είτε τον Σύλλογο και θα συνεχίσουμε να έχουμε ευήκοα ώτα σε κάθε πρόβλημά σας. Εύχομαι σε όλους καλή αποκριά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο», ανέφερε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του  ο Γ. Πατούλης.
Η πρόεδρος του συλλόγου Τζένη Κότση, εκ μέρους του Δ.Σ., ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση και τον ευχαρίστησε που πάντα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Χαλιώτη, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Επαμεινώνδας Γαρδέλης και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης.                                   

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης