Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Τοπικές Δράσεις>«Όλοι μαζί για καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη»

«Όλοι μαζί για καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη»

1 copy copyΣε εορταστικό κλίμα ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης έκοψε την πίτα των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, ανταλλάσσοντας εγκάρδιες ευχές για υγεία και δημιουργικότητα τόσο των ιδίων όσο και των οικογενειών τους.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Λάμπρος της ενορίας του Αγίου Αθανασίου που έδωσε τις δικές του θερμές ευχές για ευόδωση των προσπαθειών των εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Λάμπρος της ενορίας του Αγίου Αθανασίου που έδωσε τις δικές του θερμές ευχές για ευόδωση των προσπαθειών των εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου.

Έχουμε αποδείξει εμπράκτως την βούληση μας όλοι οι εργαζόμενοι να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους παρά τη δύσκολη συγκυρία και να ενισχύσουμε περαιτέρω το ανθρώπινο δυναμικό με νέες θέσεις εργασίας που έχει ανάγκη ο Δήμος μας. Όλοι μαζί, διοίκηση και εργαζόμενοι εντείνουμε την προσπάθειά μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κληρώθηκαν πλούσια δώρα για τους εργαζόμενους προσφορά των τοπικών επιχειρήσεων της πόλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Κώστας Ρώτας, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Ρένα Χαλιώτη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Αντωνόπουλος, Ελένη Βλάχου – Σταματάκη, Κατερίνα Ιωάννου, Βαγγέλης Κάββαλος, Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη, Νίκος Πέππας, Κατερίνα Φραγκάκη.

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης