Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Αρχείο Ειδήσεων>ΚΟΙΝΩΝΙΑ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ>Ακόμα καλύτερο το Πολυϊατρεϊο (ΠΕΥΚΗ)

Αρχείο Ειδήσεων

Ακόμα καλύτερο το Πολυϊατρεϊο (ΠΕΥΚΗ)

Κατηγορία: ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ
Εμφανίσεις: 574

Συνέντευξη Τύπου με σκοπό να ενημερωθεί ο κόσμος για τις νέες δραστηριότητες και τους στόχους του Συμβουλευτικού Πολυϊατρείου Πεύκης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Μαρτίου. Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησαν ο δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο πρόεδρος του Πολυϊατρείου Πάνος Κανέλλος και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ζαφειρόπουλος.

Ο δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος τόνισε στην ομιλία του ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση σηματοδοτεί το ξεκίνημα της προσφοράς του Πολυϊατρείου στην Πεύκη από τη νέα δημοτική αρχή. Ο δήμαρχος Πεύκης τόνισε πως τα προηγούμενα χρόνια έγινε καλή δουλειά από τους υπεύθυνους του Πολυϊατρείου και εξήρε το έργο του τέως προέδρου του και νυν δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, λέγοντας: «Το Πολυϊατρείο του Δήμου μας είχε την τύχη να έχει πρόεδρο τον κ. Γιώργο Πατούλη, ο οποίος πρόσφερε σημαντικό έργο. Εμείς, ως νέα δημοτική αρχή, θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά».

Ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος επισήμανε ότι οι συνεργάτες του και αυτός θέλουν να δώσουν τη δική τους ταυτότητα για να αποκτήσει το Πολυϊατρείο έναν πιο ουσιαστικό ρόλο και να προσφέρει ακόμα περισσότερα στους δημότες. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου στο θέατρο της πόλης, χαρακτηρίζοντάς τη σημαντική. Τόνισε ότι θα βραβευτούν για την προσφορά τους ο πρώην δήμαρχος κ. Aντ. Κυδωνάκης (ιδρυτής του Πολυϊατρείου), ο κ. Γ. Πατούλης και η κ.  Γκιόκα.

Στη συνέχεια εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους εθελοντές αιμοδότες για τους οποίους είπε χαρακτηριστικά: «Τους ευχαριστώ για τη μεγάλη προσφορά τους, καθώς δίνουν κυριολεκτικά το αίμα τους για τον συνάνθρωπό τους. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια». Ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος εξέφρασε για ακόμα μία φορά τη βούλησή του να αναδειχθεί ο εθελοντισμός, λέγοντας ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει συσταθεί και η εθελοντική επιτροπή.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του τόνισε ότι στόχος είναι μέσα στην τετραετία να μεγαλώσει ο χώρος και να δημιουργηθεί ένα ιατρείο, το οποίο θα εξυπηρετεί τους δημότες.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο πρόεδρος του Συμβουλευτικού Πολυϊατρείου Πάνος Κανέλλος, ο οποίος, αφού παρουσίασε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αναφέρθηκε στη σημερινή κατάσταση του Πολυϊατρείου. Ο κ. Πάνος Κανέλλος τόνισε ότι υπάρχουν 24 ειδικότητες γιατρών που εξυπηρετούν εθελοντικά τους δημότες Πεύκης, ενώ είπε ότι γίνονται και προληπτικοί ιατρικοί έλεγχοι για την πρόληψη καρδιολογικών και  αναπνευστικών παθήσεων, για την οστεοπόρωση, καθώς και για γυναικολογικά θέματα.

Ο πρόεδρος του Πολυϊατρείου στη συνέχεια μίλησε για τα προγράμματα που έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά και για τους στόχους που έχει ο ίδιος και οι συνεργάτες του. Στα σχέδιά του είναι μέσα στο 2007 να πραγματοποιηθούν μία σειρά από ιατρικοί έλεγχοι για την καρδιά, τους πνεύμονες, τα μάτια, την ακοή κ.ά. Επίσης επισήμανε ότι θα πραγματοποιηθούν αρκετές ομιλίες, με σκοπό να ενημερωθεί ο κόσμος για θέματα υγείας. Τελειώνοντας την ομιλία του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον μεγάλο αριθμό γιατρών που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, ενώ κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στην αιμοδοσία της Κυριακής.

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης