Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Πολιτική>Στεργίου: «Να μην ισχύσει η απόφαση για το κλείσιμο του Ταχυδρομείου»

Στεργίου: «Να μην ισχύσει η απόφαση για το κλείσιμο του Ταχυδρομείου»

mesa copy copy copy copyΕπιστολή προς τον  Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά με την οποία ζητάει να μην τεθεί σε ισχύ η απόφαση για το κλείσιμο του Ταχυδρομείου Πεντέλης απέστειλε ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Κύριε Υπουργέ

η  φερόμενη ως απόφασή σας να  κλείσετε  το Ταχυδρομείο Πεντέλης  που  στεγάζεται  στην Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης  έχει προκαλέσει σοβαρή αναστάτωση στους κατοίκους δημότες  των περιοχών των Δημοτικών Κοινοτήτων Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και του οικισμού Ντράφι που αυτό εξυπηρετεί.    

Το Ταχυδρομείο Πεντέλης λειτουργεί επί τριανταετία περίπου στο παλαιό Δημαρχείο της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης με συνεχή ροή πελατών, δεν επιβαρύνει τους κατοίκους με έξοδα και χρόνο μετακίνησης στα Βριλήσσια ή το Χαλάνδρι και δεν επιφορτίζει τις πόλεις και τα ταχυδρομεία Βριλησσίων και Χαλανδρίου.

Παρακαλούμε κε Υπουργέ άμεσα να ανακαλέσετε την απόφασή σας που μόνο προβλήματα δημιουργεί στις κοινωνίες του Δήμου μας και που προφανώς πήρατε από λάθος εισηγήσεις. Καλό είναι στις αποφάσεις σας για τις κοινωνίες να ερωτάται και ο αρμόδιος Ο.Τ.Α και να  λαμβάνονται υπόψη οι απόψεις των τοπικών κοινωνιών.

Είμαστε στη διάθεσή σας για συνεργασία και υποβοήθηση του έργου σας ώστε να μην ισχύσει αυτή η λάθος απόφαση».

Ο Δήμαρχος

Δημήτριος Στεργίου – Καψάλης

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης