Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Πολιτική>Επίσκεψη του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος του Ισραήλ στην Πεντέλη

Επίσκεψη του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος του Ισραήλ στην Πεντέλη

mesaΟ Δήμαρχος Πεντέλης υποδέχτηκε τον  Στρατηγό Lt. Gen Dedy Simhi.

Ο Δήμος Πεντέλης σε συνέχεια και των οδηγιών του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Πολίτη  Νικόλαου Τόσκα υποδέχτηκε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος του Ισραήλ Commissioner Lt. Gen Dedy Simhi συνοδευόμενο από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο  Βασίλειο Καπέλιο και τις συνοδείες τους. Ο Δήμαρχος τους υπεδέχθη σε παράταξη του Εθελοντικού Κλιμακίου προσωπικού και οχημάτων, που έγινε από τον Τοπικό Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης  Μιχαήλ Κολιό και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας  Χρήστο Γκολετσόπουλο στην Κεντρική Πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης. Οι δύο Αρχηγοί των Πυροσβεστικών Σωμάτων Ισραήλ και Ελλάδας μετά την επιθεώρηση των οχημάτων και των εθελοντών στην Κεντρική Πλατεία μετέβησαν με το Δήμαρχο στις εγκαταστάσεις του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης όπου και έγινε λεπτομερής ενημέρωση, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των δύο Αρχηγών, του Δημάρχου και του Προϊσταμένου του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πυρονόμο Νικόλαο Λιάκο και για τα θέματα του εθελοντισμού στην αντιμετώπιση των θεμάτων πολιτικής προστασίας.

Ο Δήμαρχος στην σύντομη ενημέρωσή του ανέφερε στους δύο Αρχηγούς στοιχεία που αφορούν στην ιστορία της περιοχής ως γενέτειρας του Παρθενώνα, όπως και στοιχεία για τον εθελοντισμό στην Πεντέλη και τις δράσεις του στα θέματα πυροπροστασίας- πυρασφάλειας και αντιμετώπισης των χιονοπτώσεων κυρίως. Τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος της Ελλάδας συνόδευαν ο Υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος  Σωτήριος Τερζούδης, ο Περιφερειάρχης Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γιόβας, ο Διοικητής Αθηνών του Πυροσβεστικού Σώματος  Μιχαήλ Ανδριόπουλος και ο Υποδιοικητής του 12ουΠ.Σ. Αθηνών Αντιπύραρχος  Ιωάννης Ζαμάνης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ  Βλάσης Σιώμος, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης Ελευθέριος Κιτσούλης, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης  Χρυσούλα Σουτάδη-Καπράλου, το Δ.Σ. και οι Εθελοντές του Κλιμακίου και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης