Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Πολιτική>Τον ετήσιο χορό της πραγματοποίησε η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ

Τον ετήσιο χορό της πραγματοποίησε η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ

123Σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ γνωστή ταβέρνα των Μελισσίων. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Μανώλης Γραφάκος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους που όπως είπε «δίνει δύναμη στο Συνδυασμό να προχωρήσει πιο δυναμικά στην προσπάθεια να απαλλαγεί η πόλη από τη χειρότερη δημοτική αρχή που είχε ποτέ, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το πολιτικό στίγμα για το επόμενο 18μηνο που μας χωρίζει από τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές».

Ο κ. Γραφάκος σημείωσε ότι «ο Δήμος έχει μια δημοτική Αρχή που δεν πληροί τρεις προϋποθέσεις που οφείλει να έχει ένας αυτοδιοικητικός σχηματισμός. Πρώτον, δεν διαχειρίζεται καλά την καθημερινότητα της πόλης, δεύτερον δεν κάνει τίποτε για το μέλλον της πόλης και τρίτον στερείται ηθικών αρχών». Ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων εξέφρασε την ικανοποίηση του που «παρά το γεγονός ότι η παράταξη είναι 7 χρόνια εκτός Διοίκησης εξακολουθεί να λειτουργεί συντεταγμένα και ζήτησε την ενεργοποίηση όλων, ώστε από εδώ και πέρα, να διευρυνθεί περαιτέρω με ικανά πρόσωπα που μπορούν να προσφέρουν στα κοινά».

Σε ότι αφορά την πορεία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ανακοινώθηκε ότι από το Μάρτιο θα υπάρχει συλλογική ηγεσία στην παράταξη, η οποία θα έχει την ευθύνη της πορείας του συνδυασμού και στη χρονική στιγμή που θα κριθεί, θα υπάρχει η διαδικασία εκλογής νέου επικεφαλής και υποψηφίου Δημάρχου. «Ο στόχος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι η πρωτιά και η νίκη στις προσεχείς εκλογές, ώστε η πόλη με νέο διοίκηση να καλύψει γρήγορα το χαμένο έδαφος των 9 ετών και να προχωρήσουν όλες εκείνες οι διαδικασίες που η διοίκηση Στεργίου έχει παγώσει με την ανικανότητά της» τόνισε ο κ. Γραφάκος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση του Κοινοτικού Συμβούλου Μελισσίων Θανάση Μπάρκα, για τη μεγάλη διάκρισή του (3ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών), όσο και για την προσφορά του στον Αθλητισμό της πόλης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης