Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Εκπαίδευση>Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και στην Πεντέλη

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και στην Πεντέλη

MESA amarysia copy copy copy copy copy copyΣτους αγιασμούς πέντε σχολείων στις Δ.Κ. Μελισσίων, Πεντέλης και Νέας Πεντέλης παρέστη ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης.

 Σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης παρέστη στους Αγιασμούς για τη σχολική χρονιά 2017-18 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Δ.Κ. Μελισσίων, στο Νηπιαγωγείο Δ.Κ. Ν.Πεντέλης, στο Κρυστάλλειο Δημοτικό Δ.Κ. Πεντέλης, στο Γυμνάσιο - Λύκειο Δ.Κ. Πεντέλης και στο 2ο Δημοτικό Δ.Κ. Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του επεσήμανε τα παρακάτω:

-«Η σημερινή αφετηρία σηματοδοτεί ελπίδα και ευθύνη που πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί, διευθυντές και πολιτεία (Δήμος) να συναισθανθούμε και να αναλάβουμε στο μέτρο που μας αναλογεί.

-Ουδεμία αμυχή στο κορμί ή στην ψυχή στους σχολικούς χώρους.

-Πλήρης στήριξη στα σχολεία και στους διευθυντές τους στην υλοποίηση της αποστολής τους.

-Υπευθυνοποίηση των παιδιών.

-Περιφρούρηση των αύλειων χώρων για να προλάβουμε τον «καμπόσο».

-Όλα για το παιδί και την εκπαίδευση που είναι η ελπίδα μας σε μία κοινωνία που βυθίζεται».

Ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του ευχαρίστησε τους απερχόμενους διευθυντές των σχολείων και συνεχάρη τους νέους διευθυντές με την παραίνεση «Τίποτα στην τύχη».

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Ευαγγελία Μπουσίου, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης  Λευτέρης Κιτσούλης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης  Μιχάλης Κολιός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Λευτέρης Κοντουλάκος, Ιωάννης Ζώης, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ Ν. Πεντέλης  Μανώλης Μιχελακάκης και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης  Ιωάννης Ζούνης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης