Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Τοπικές Δράσεις>Πασχαλινή Ημέρα Χορηγίας ,Εθελοντισμού , Εργαζομένων και Αλληλεγγύης

Πασχαλινή Ημέρα Χορηγίας ,Εθελοντισμού , Εργαζομένων και Αλληλεγγύης

Pasxa17 HmAllhleggyhsEthErgazomenon amarysiaΣε εορταστικό κλίμα με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης και τον Επίτιμο Πρόεδρο Εθελοντικού Κλιμακίου και δήμαρχο Πεντέλης  Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, η «Πασχαλινή Ημέρα Χορηγίας - Εθελοντισμού - Εργαζομένων και Αλληλεγγύης» στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου-Λυκείου της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου.  Ο δήμαρχος Πεντέλης και το Εθελοντικό Κλιμάκιο υποδέχτηκαν τους πολίτες και τους εργαζομένους, ανταλλάσοντας ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και μοίρασαν 800 δέματα με τρόφιμα.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους χορηγούς που αποτελούν τη δύναμη των δράσεων του Κλιμακίου και αναφέρθηκε στους Εθελοντές, την ψυχή του Κλιμακίου, οι οποίοι με τις κατευθύνσεις του Επίτιμου Προέδρου τους και την 24ωρη λειτουργία του Δ.Σ. του Εθελοντικού Κλιμακίου βρίσκονται δίπλα στον αγώνα του Πεντελιώτη τα δύσκολα μνημονιακά χρόνια. Τόνισε δε, πως το Κλιμάκιο δέχεται χορηγίες μόνο σε τρόφιμα και είδη και ποτέ σε χρήματα εξασφαλίζοντας έτσι διαφάνεια στη λειτουργία του και πως η εκτιμώμενη ετήσια Χορηγία ανέρχεται περίπου σε τριάντα χιλιάδες ευρώ (30.000,00 €) σε τρόφιμα και αφορούν κατά έτος στις δύο μεγάλες εκδηλώσεις Αλληλεγγύης Εθελοντών & Εργαζομένων, για τα Χριστούγεννα την 23η Δεκεμβρίου και για το Πάσχα την Μεγάλη Πέμπτη, στην καθημερινή στήριξη 50 οικογενειών με είδη πρώτης ανάγκης και στο καθημερινό έτοιμο γεύμα στο σπίτι, όπως επίσης και στα είδη ιματισμού και οικιακού εξοπλισμού.

Επίσης ανακοίνωσε πως μέσω του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ι.Σ. Λάτση εξασφαλίστηκε αξονικός τομογράφος για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και μέσω λοιπών χορηγιών στηρίζονται και τα Ελληνικά Σχολεία της Β. Ηπείρου με ηλεκτρονικό Εξοπλισμό και έπιπλα. Κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε τους δημότες στην Εκδήλωση για την έναρξη της Αντιπυρικής Περιόδου 2017 την 25η  Απριλίου, ώρα 18:00 στην ίδια Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Ν.Πεντέλης (Δ/νση: Αλεξάνδρου Παναγούλη & Λ. Πεντέλης).

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ Ι.Σ. ΛΑΤΣΗ

ΧΟΡΗΓΟΙ :  Εταιρεία McKinsey: Όθωνος 6, Αθήνα, Εστιατόριο ΚΟΖΙ’S: Παναγή Τσαλδάρη 32-34, Μελίσσια

Εστιατόριο SASIS : Παναγή Τσαλδάρη 32-34, Μελίσσια, Εταιρεία POWERTEC ΕΠΕ:  Λ.Κηφισίας 255, Κηφισιά, Ζαχαροπλαστείο DALIA: Ελ.Βενιζέλου 3, Μελίσσια, Αρτοβιομηχανία ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ: Θέση Τζήμα, Κορωπί

Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: Ελ. Βενιζέλου 16, Μελίσσια, Super Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Λ. Δημοκρατίας, Μελίσσια

Πολιτιστικός Όμιλος Πεντέλης Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Μελισσίων, Εταιρεία Πλαστικών Αφοί Φαλτσέτα: Φουντουκιάς ,8 Αχαρναί, Δικηγορικό Γραφείο Αθανάσιου & Μελίνας Τσιούμα: Πανεπιστημίου 64, Αθήνα,

Οικογένεια Βασιλείου και Αικατερίνης Ψιλιάγκου: Ιδιώτες

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης