Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Τοπικές Δράσεις>«Το μακρύ ταξίδι της γλώσσας της Ελληνικής και της γραφής»

«Το μακρύ ταξίδι της γλώσσας της Ελληνικής και της γραφής»

BaxebanidisΤην Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Δ.Κ. Πεντέλης ομιλία του δημοσιογράφου και συγγραφέα Γεώργιου Βαξεβανίδη με θέμα: «Το μακρύ ταξίδι της γλώσσας της Ελληνικής και της γραφής». Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης συνεχάρη στο χαιρετισμό του τον ομιλητή για τη διαδρομή του στη δημοσιογραφία και τις δημόσιες σχέσεις αλλά και για το πλούσιο συγγραφικό του έργο, το οποίο και τον καταξίωσε στο χώρο.

Τον συγγραφέα προλόγισαν ο συγγραφέας κος Αχιλλέας Τσουράκης και ο Επίτιμος Πρόεδρος ΙΣΑ Σωτήρης Ρηγάκης.  Τη διοργάνωση και την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης Μιχάλης Κολιός.

Την ομιλία παρακολούθησαν επίσης ο Στρατηγός ε.α.  Γαληνός Ραγκούσης, ο Υποστράτηγος ε.α.  Σταύρος Παπακώστας, ο Πτέραρχος ε.α.  Φραγκίσκος Περάκης, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού-Επιμορφωτικού Συλλόγου Πεντέλης  Βασίλης Δουκάκος, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων  Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, ο πρ. Διευθυντής του Κρυστάλλειου Δημοτικού Δ.Κ. Πεντέλης Βασίλης Σαμέλης, ο γλύπτης  Γεώργιος Καλακαλλάς και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης