Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΠΕΝΤΕΛΗ>Τοπικές Δράσεις>«Παρών» δήλωσε ο ΣΠΑΠ και στο Κεφαλάρι

«Παρών» δήλωσε ο ΣΠΑΠ και στο Κεφαλάρι

dendrofiteusi amarysiaΣε Εθελοντική Δενδροφύτευση συμμετείχε ο πρόεδρος Βλάσσης Σιώμος

Στην Εθελοντική Δράση Δενδροφύτευσης «Ομορφαίνουμε τη γειτονιά μας» που διοργάνωσε με επιτυχία στο Κεφαλάρι ο Δήμος Κηφισιάς, παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και γ.γ. του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος. Πρόκειται για τη δεύτερη δενδροφύτευση που πραγματοποιείται εντός του αστικού ιστού της Κηφισιάς, η οποία διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου σε ένα χώρο πρασίνου επί των οδών Γούναρη, Θέτιδος, και Πεύκων στο Κεφαλάρι. Η νέα εθελοντική δράση αποτέλεσε συνέχεια των αντίστοιχων δράσεων αναδάσωσης που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον ΣΠΑΠ, στις παρυφές του Πεντελικού στην Κηφισιά, στην περιοχή του Κοκκιναρά.
Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ εξέφρασε την ικανοποίησή του για μια ακόμη επιτυχημένη εθελοντική προσπάθεια δενδροφύτευσης, δηλώνοντας μεταξύ άλλων:
«Η δράση του ΣΠΑΠ ως γνωστόν, δεν περιορίζεται στο βουνό, αλλά επεκτείνεται και στο αστικό και περιαστικό πράσινο των Δήμων - μελών του Συνδέσμου. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια θέρμη να υποστηρίζουμε όλες τις δράσεις των Δήμων - μελών που έχουν ως στόχο το πρασίνισμα του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζούμε».

Περισσότερα στην κατηγορία ΠΕΝΤΕΛΗ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης