Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ταυτότητα ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Υπουργείο Τύπου: Πιστοποίηση Ιστοσελίδας Α.Μ. 12595

 
Ιδιοκτήτης
Χρήστος Ανδρέα Ζαγκλής

Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία
Μαίρη Φάρρου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραμματεία
Γιώτα Θεοδωροπούλου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Συντακτική ομάδα
Γιάννης Μπεθάνης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γιώργος Αράπογλου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μαρία Πανάγου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τάσος Μεργιάννης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νίκος Καραβάσιος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Άγγελος Πολύδωρος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Εμπορικό Τμήμα
Έφη Λυκορδάνου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Λίζα Αντωνιάδη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Digital Manager
Δημήτρης Κουμπιάς, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

ΕΝΤΥΠΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Η εφημερίδα ΑΜΑΡΥΣΙΑ, με 52 χρόνια κυκλοφορίας (από το 1965) καλύπτει όλα σχεδόν τα Βόρεια Προάστια (Μαρούσι, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Μελίσσια, Πεντέλη, Νέα Πεντέλη, Βριλήσσια, Λυκόβρυση, Πεύκη, Αγία Παρασκευή, Ηράκλειο).

Η Καθημερινή ΑΜΑΡΥΣΙΑ κυκλοφορεί επί 22 συνεχή χρόνια, σε 6.000 φύλλα, με τοπική ύλη ανά περιοχή: Δευτέρα: Μαρούσι, Τρίτη: Λυκόβρυση, Πεύκη & Ηράκλειο, Τετάρτη: Xαλάνδρι και Αγία Παρασκευή, Πέμπτη: Μελίσσια, Πεντέλη, Νέα Πεντέλη, Βριλήσσια και Παρασκευή: Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη.

Η ΑΜΑΡΥΣΙΑ, εβδομαδιαία εφημερίδα, κυκλοφορεί κάθε Σάββατο σε 25.000 φύλλα. Αποστέλλεται ταχυδρομικά σε συνδρομητές και επίσης διανέμεται σε επιλεγμένα σημεία (σταθμούς μετρό, επιχειρήσεις, τράπεζες, δήμους, ΚΕΠ, αθλητικά κέντρα και άλλους δημόσιους και δημοτικούς φορείς των Βορείων Προαστίων).

Η IASIS, εφημερίδα ιατρικού περιεχομένου, κυκλοφορεί κάθε δίμηνο, σε 50.000 αντίτυπα και διανέμεται σε περίπου 180 σημεία σε όλη την Αττική (νοσοκομεία, φαρμακεία, σταθμούς ΗΣΑΠ και μετρό, δημαρχεία, πολυϊατρεία, αθλητικά κέντρα κ.λπ.)

Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: www.amarysia.gr

Περισσότεροι από 100.000 επισκέψεις το τελευταίο δίμηνο

H διαδικτυακή πύλη www.amarysia.gr , παρέχει διαρκή ενημέρωση σε όλο το φάσμα της ειδησεογραφίας (αυτοδιοίκησης, πολιτικής, κοινωνίας, επικαιρότητας, πολιτισμού, υγείας, αθλητισμού, αυτοκινήτου κ.ά.).

Εβδομαδιαίο newsletter αποστέλλεται σε περίπου 23.000 αποδέκτες.

Περισσότερα στην κατηγορία Uncategorised >

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης