Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ>Η Pizza Fan χρησιμοποιεί μόνο μαγιονέζα Hellmann’s

Η Pizza Fan χρησιμοποιεί μόνο μαγιονέζα Hellmann’s

HELLMANNS pizzafanPizza Fan σημαίνει βέβαια λαχταριστές πίτσες σε όλα τα μεγέθη και τις γεύσεις που μπορεί κανείς να φανταστεί. Όμως η Pizza Fan διαθέτει ένα πολύ ευρύ μενού προϊόντων που περιλαμβάνει, ανάμεσα σε πολλά άλλα: hamburgers, club sandwich, κοτομπουκιές, σαλάτες fussili, πατάτες crosscut, ζυμωτά sandwich και μπαγκετίνι.

Σε αυτά τα προΐόντα η μαγιονέζα πρωταγωνιστεί και είναι πάντα Hellmann’s. Η Νο1 μαγιονέζα στον κόσμο*,  βάσει των στοιχείων του Euromonitor International Limited. Με αυγά 100% ελευθέρας βοσκής και εξαιρετική γεύση.

Για να εξασφαλίσει την ποιότητα των πρώτων υλών της, που αποτελούν βασικό κριτήριο αγοράς για τον καταναλωτή, η Pizza Fan συνεργάζεται με τις πιο καταξιωμένες εταιρείες από όλο το φάσμα της παραγωγής προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε όλες τις συνταγές της.

Το τηλεοπτικό spot που προβάλλει την αποκλειστική συνεργασία Pizza Fan και Hellmann’s είναι ήδη στον αέρα και πραγματικά ανοίγει την όρεξη!

* Πηγή Euromonitor International Limited; Συσκευασμένα Προϊόντα έκδοση 2016, λιανικές τιμές πωλήσεων, ταξινόμηση όλων των προϊόντων που ανήκουν στη μάρκα (περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα Hellmann’s και Best Foods επώνυμες πωλήσεις) δεδομένα 2015

Περισσότερα στην κατηγορία Αγορά - Επιχειρείν >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης