Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ>Όμιλος Ιατρικού Αθηνών:Βραβείο «Ανάκαμψης Αποτελεσμάτων 2017»

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών:Βραβείο «Ανάκαμψης Αποτελεσμάτων 2017»

iatrikoΟ Όμιλος Ιατρικού Αθηνών απέσπασε 1ο Βραβείο Ανάκαμψης Αποτελεσμάτων από τους αναγνώστες του περιοδικού «Χρήμα» και της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Χρήμα Week».

Κριτήρια επιλογής και αξιολόγησης των επιχειρήσεων αποτέλεσαν η ανάπτυξή τους, οι επενδύσεις, οι καινοτόμες δράσεις τους, ο διεθνοποιημένος προσανατολισμός τους, τα θετικά αποτελέσματα και η συμπεριφορά τους απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και στο επενδυτικό κοινό γενικότερα.

Το περιοδικό «Χρήμα», που καλύπτει τον επενδυτικό και τον ευρύτερο οικονομικό χώρο από το 1988, διοργάνωσε, για 15ο συνεχές έτος, την απονομή ων «Επιχειρηματικών Βραβείων Χρήμα 2017», με στόχο την προβολή των επιχειρήσεων που συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και γενικότερα στηρίζουν την ελληνική οικονομία.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωσή
του «συνεχίζει να υλοποιεί τη στρατηγική του εστιάζοντας σταθερά στην εξωστρέφεια, την καινοτοµία, τις επενδύσεις και αυξάνοντας παράλληλα το οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωµά του».

Το βραβείο παρέλαβε κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής, ο Communications Manager του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Σάββας Καραγιάννης.

Περισσότερα στην κατηγορία Αγορά - Επιχειρείν >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης