Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ>Τοπικές Δράσεις>O ΣΠΑΠ σε εθελοντικό καθαρισμό στο Δάσος Θεοκλήτου

O ΣΠΑΠ σε εθελοντικό καθαρισμό στο Δάσος Θεοκλήτου

spap copyΟ ΣΠΑΠ συμμετείχε στη διοργάνωση του Εθελοντικού Καθαρισμού, η οποία είχε αναβληθεί στις 29 Μαΐου, στην περιοχή γύρω από το Δάσος Θεοκλήτου και το Πυροφυλάκιο των Εθελοντών του Δήμου Βριλησσίων.

Η πολυπληθής Ομάδα του ΣΠΑΠ, αποτελούνταν από τον Πρόεδρο, εργαζομένους και εθελοντές του Συνδέσμου.  Ήταν εξοπλισμένη με οχήματα και μηχανολογικό εξοπλισμό και συμμετείχε ενεργά στην αποψίλωση και τον καθαρισμό ξερών χόρτων και ξερών κλαδιών στον περιβάλλοντα χώρο του Πυροφυλακίου, καθώς και στα πρανή σημεία του λόφου του Δάσους Θεοκλήτου.

Παρόντες στη δράση ήταν ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης, ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του δήμου Βριλησσίων και Μέλος ΔΣ Σ.Π.Α.Π. Παναγιώτης Φυκίρης, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Βριλησσίων Αλέξης Μαυραγάνης και η Δημοτική Σύμβουλος Βριλησσίων Κατερίνα Χρυσοπούλου. Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος με την ευκαιρία της δράσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Και η σημερινή μας συμμετοχή στη διοργάνωση της δράσης του δήμου Βριλησσίων, εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του ΣΠΑΠ για τη συνδρομή προς τους Δήμους Μέλη στην προσπάθεια για την προστασία των περιαστικών περιοχών, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις πρόληψης.  Είναι προφανές ότι ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει με το πρόγραμμα καθαρισμών και αποψιλώσεων που διενεργείται σε όλους τους Δήμους Μέλη, αλλά και θα ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε αίτημα φορέα για αρωγή σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και οχήματα, σε όποια δράση έχει σαν στόχο στην καλύτερη πρόληψη, αλλά και αναβάθμιση του περιβάλλοντος των Δήμων του Πεντελικού και της Αττικής».

Περισσότερα στην κατηγορία ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης