Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΧΑΛΑΝΔΡΙ>Αθλητισμός>Ανανέωσε με Αμανατίδη η Α.Ε. Χαλανδρίου

Ανανέωσε με Αμανατίδη η Α.Ε. Χαλανδρίου

aex amanatidisΤην ανανέωση της συνεργασίας της με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας της Σταύρο Αμανατίδη Ανακοίνωσε η Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου. Αυτή θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη περίοδος για τον έμπειρο τεχνικό. Την ίδια στιγμή ο σύλλογος των βορείων προαστίων ανανέωσε και με τους υπόλοιπους προπονητές ποδοσφαίρου που αποτελούν το επιτελείο των ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Σταύρο Αμανατίδη για τέταρτη συνεχή χρονιά. 
Ο Σταύρος Αμανατίδης με το ήθος του, την αγάπη του για την Ακαδημία της ΑΕΧ, την προπονητική και εκπαιδευτική του επάρκεια και την αντίληψη του για ένα σύγχρονο και ποιοτικό τρόπο εκμάθησης ποδοσφαίρου αντικατοπτρίζει πλήρως τη φιλοσοφία και το όραμα της νέας Διοίκησης.
Μαζί του θα συνεχίσουν οι προπονητές: Νίκος Λουκάς, Γιώργος Βαρδάλας, Τάσος Κιλιμτζίδης, Στέφανος Τελλίδης, Φωκίωνας Χατζηφόρος ενώ πρόσφατα στο προπονητικό επιτελείο προστέθηκε και ο Δημήτρης Ρούσσος αναλαμβάνοντας το εφηβικό τμήμα της ΑΕΧ.
Το έργο του κ. Αμανατίδη και των συνεργατών του κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένο ως σήμερα και πλήρως ταυτισμένο με την φιλοσοφία της ομάδας μας. Η αγάπη για τον αθλητισμό ,ο σεβασμός στην προσωπικότητα, η σωστή εκμάθηση της τεχνικής του σύγχρονου ποδοσφαίρου, η ένταξη στο κοινωνικό σύνολο αλλά κυρίως η αντίληψη ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και πρέπει να το διασκεδάζουμε, είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε.
Με την σωστή και μεθοδική δουλειά στο γήπεδο και με την συστηματική προσπάθεια αθλητών και προπονητών, στοχεύουμε στο άμεσο μέλλον στην στελέχωση του ανδρικού τμήματος της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου από αθλητές που θα έχουν βγει μέσα από την λειτουργία και φιλοσοφία της ακαδημίας μας».

Περισσότερα στην κατηγορία ΧΑΛΑΝΔΡΙ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης