Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΧΑΛΑΝΔΡΙ>Κοινωνία>Άρωμα και χρώμα Ηπείρου στην πόλη

Άρωμα και χρώμα Ηπείρου στην πόλη

ekthesi ipeirwtes amarysiaΜε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Έκθεση των Εικαστικών Εργαστηρίων της Ένωσης Ηπειρωτών Χαλανδρίου το διήμερο Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου στην οδό Παπάγου.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν την πρωτότυπη και δημιουργική δουλειά των εργαστηρίων του Εικαστικού Κοσμήματος, της Παλαίωσης Αντικειμένων, της Ζωγραφικής και της Φωτογραφίας σε μια εξαιρετική παρουσίαση, καθώς και να απολαύσουν την ηπειρώτικη φιλοξενία.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν με την παρουσίαση του βιβλίου «Εν χορώ και οργάνοις, επί των ορέων ωραιότης» του Σπύρου Νεραϊδιώτη.

Το περιεχόμενο του βιβλίου, που αναφέρεται σε δύο κορυφαία κοινωνικά γεγονότα, το γάμο και το πανηγύρι στα ορεινά χωριά των Τζουμέρκων, ανέλυσαν οι Ηλίας Προβόπουλος, Ηλίας Ζάχος, Χρήστος Λούκος και Αντώνης Κοντός και το ανέδειξαν με τη συμβολή τους οι μουσικοί του παραδοσιακού συγκροτήματος «Λαλητάδες». Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κεράσματα και χορό.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου καθώς και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Γκάκα που τίμησαν με την παρουσία τους το διήμερο της έκθεσης!

Περισσότερα στην κατηγορία ΧΑΛΑΝΔΡΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης