Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Υγεία>Συνέδριο για τη Σκελετική Υγεία υπό την αιγίδα του ΙΣΑ

Συνέδριο για τη Σκελετική Υγεία υπό την αιγίδα του ΙΣΑ

synedrio skeletiki ygeiaΣτο 11ο ετήσιο Συνέδριο για τη Σκελετική Υγεία, το οποίο  πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Οστεοπόρωσης, παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Το συνέδριο διοργάνωσε, ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που σαν στόχο έχει τη συνεχή και αντικειμενική ενημέρωση του ελληνικού πληθυσμού γύρω από την οστεοπόρωση και τις σκελετικές παθήσεις γενικότερα το οποίο είναι επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (IOF) και έχει διακριθεί για τις δράσεις του, κατακτώντας δύο φορές το πρώτο βραβείο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Γ. Πατούλης χαρακτήρισε ιδιαίτερα χρήσιμο και σπουδαίο το έργο του συλλόγου τόσο για την επιστημονική κοινότητα όσο και για την χώρα καθώς όπως σημείωσε συμβάλλει με την ευαισθησία που τον διακρίνει σε μείζονα θέματα επιστημονικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και εγώ προσωπικά είμαστε πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να ενημερωθούν για την οστεοπόρωση αλλά και για την σκελετική υγεία γενικότερα με στόχο την παροχή ισοδύναμων υπηρεσιών σε όλους τους πολίτες της ελληνικής επικράτειας είτε αυτοί βρίσκονται σε μεγάλες πόλεις είτε σε απομακρυσμένα μέρη», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ > ΥΓΕΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης