Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Υγεία>Δύο απινιδωτές στον Δήμο Σουλίου παρέδωσε ο ΙΣΑ

Δύο απινιδωτές στον Δήμο Σουλίου παρέδωσε ο ΙΣΑ

1Με απόφαση του Δ.Σ., και μετά από εισήγηση του προέδρου Γ. Πατούλη, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών παρέδωσε δύο απινιδωτές, οι για να καλύψουν τις ανάγκες ορεινών και απομακρυσμένων χωριών του Δήμου Σουλίου.

Τους απινιδωτές παράλαβε από τα γραφεία του ΙΣΑ, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη, η οποία εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση του ΙΣΑ, στο αίτημα  του Δήμου για ενίσχυση της υγειονομικής κάλυψης των κατοίκων.

«Ευχαριστούμε θερμά τον ΙΣΑ, για την ευγενική του προσφορά, με την οποία ενισχύεται σημαντικά, τόσο η πρόληψη όσο και η αντιμετώπιση δύσκολων και δυσάρεστων περιστατικών υγείας των πολιτών που ζουν στα απομακρυσμένα  χωριά του ορεινού και ιστορικού Δήμου Σουλίου. Οι απινιδωτές θα τοποθετηθούν σε εμφανή σημεία δημοτικών κτιρίων στην Κοινότητα Τσαγγαρίου και στην Κοινότητα Καρβουναρίου»», επισήμανε η Στ. Μπραΐμη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, τόνισε τα εξής: «Οι γιατροί της Αθήνας, τα δύσκολα αυτά χρόνια για την πατρίδα μας, έχουν αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση, μέσω του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και  έχουν αποδείξει ότι στηρίζουν τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, με όλες τις δυνάμεις τους. Δυστυχώς οι  κάτοικοι των ακριτικών και ορεινών περιοχών της χώρας μας  έχουν εγκαταλειφτεί από την επίσημη πολιτεία που αδυνατεί να καλύψει τις υγειονομικές τους ανάγκες. Πρέπει άμεσα  να υποστηριχθούν οι Μονάδες υγείας αυτών των περιοχών για να σταματήσουν να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.»

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ > ΥΓΕΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης